Απεργίες στη Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ

 

Συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ, ενώ από την πλευρά της εργοδοσίας δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το πότε θα γίνει η καταβολή των δεδουλευμένων του Ιουλίου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΠΗΕΘ και της ΕΤΤΗΠ-Θ μπροστά σ’ αυτήν τη συμπεριφορά, κλιμακώνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους ως εξής:

Οι δημοσιογράφοι απεργούν στην εφημερίδα Μακεδονία από τις 17.00 της Πέμπτης 18/8 έως τις 17.00 της Παρασκευής 19/8.
Στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη και στα Σπορ του Βορρά από τις 6.00 π.μ. της Παρασκευής 19/8 έως τις 6.00 π.μ. του Σαββάτου 20/8.
Οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί της επιχείρησης απεργούν από τις 6 π.μ. της Παρασκευής 19/8 έως τις 6 π.μ. του Σαββάτου 20/8.

 

 
 
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια
 
ΕΣΗΕΜ-Θ                          ΕΠΗΕΘ                          ΕΤΤΗΠ-Θ
 
 
Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους
Είστε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ; Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!
ΕΣΗΕΜ-Θ | Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους

Η ΕΣΗΕΜ-Θ είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (EFJ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (IFJ)

Επικοινωνία

Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 243 572

[email protected]

esiemth.gr