Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων

 
Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών, οργανώνει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2005, στις 4 μ.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις βίαιες επιθέσεις εις βάρος αθλητικών συντακτών.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη διασταύρωση των οδών Ίωνος Δραγούμη με Μητροπόλεως, στο σημείο όπου ο δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, που τον χτύπησαν με σιδηρογροθιές και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι.
Η παρουσία όλων στη συγκέντρωση είναι απαραίτητη και θα ενισχύσει τον αγώνα μας ενάντια στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο που πλήττει την ίδια την ελευθεροτυπία.

 

Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους
Είστε μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ; Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!
ΕΣΗΕΜ-Θ | Επικαιροποίηση στοιχείων μέλους

Η ΕΣΗΕΜ-Θ είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (EFJ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (IFJ)

Επικοινωνία

Στρατηγού Καλλάρη 5, 54622, Θεσσαλονίκη

2310 243 572

[email protected]

esiemth.gr